Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Teknologi

Teknologi

Mange års erfaring brukes i produksjon av trepellets, briketter, ved og andre varer som tilbys av Biopellets, noe som gjør at kvaliteten på brensel, produksjonskapasitet og profesjonalitet har vokst og vokst med årene. Andre varer som Biopellets selger, er også laget ved bruk av de nyeste trendene innen teknologi. Det er viktig for selskapet at varene som tilbys er produsert i et høykvalitets miljø ved bruk av råvarer og produksjonsteknologier av beste kvalitet.

 

Pellets, briketter og ved som tilbys av Biopellets er produsert på en miljøvennlig måte, dermed medfører produksjonsprosessen ingen skade på miljøet. Samtidig er varer som tilbys av Biopellets produsert ved bruk av moderne og optimaliserte teknologier som er anerkjente i industrien og garanterer høy og jevn kvalitet.

Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47