Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Miljø

Miljø

Skog er en av største verdier, og vi må også tenke på langsiktig fornyelse. Når Biopellets velger sine samarbeidspartnere, vurderer vi nøye om trevirket som pelletsene, brikettene og veden produseres av, kommer fra en skog som forynges.

Det er å ta vare på miljøet har ingen prislapp, og det er viktig ikke bare i hverdagen vår, men også i næringslivet, og Biopellets er trofast støttespiller av grønn livsstil. Miljøhensyn er en naturlig del av vårt daglige arbeid, og det omfatter alt fra valg av miljøvennlige partnere til stadig optimalisering av ressursene som brukes i det daglige arbeidet.

Bærekraftige varer innebærer også at de ikke medfører miljøskade, siden alle varene våre varer er egnet for langvarig bruk. Dermed kan de brukes av kunden over lang tid samtidig som de gir jevn kvalitet.

Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47