Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Om Oss

Fabrikksted

En av hovedverdiene hos oss i Biopellets er bærekraftig tenking, noe som innebærer at alle varer som selges av selskapet blir grundig kvalitetstestet, derfor kan Biopellets tilby sine kunder et positivt og langvarig samarbeid.

Biopellets tilbyr brensel av høy kvalitet, samt andre varer som kan gjøre hverdagen din enklere. 

Det er viktig for oss at trepellets, briketter og ved lages av tømmer som kun kommer fra skog som forvaltes på en bærekraftig måte, og vi legger stor vekt på at skogen hvor trevirket for brensel kommer fra, stadig blir forynget og drives på en forsvarlig måte.

Biopellets representerer en grønn livsstil, hvor fornyelse av naturressurser og bevaring av naturverdier er svært viktig.

Også andre varer som Biopellets tilbyr er egnet til langtidsbruk takket være kvaliteten.

 

Kvalitet

Høy og jevn kvalitet er hovedmålet for oss i når vi tilbyr varer til kundene våre.

Kvaliteten på brenselmaterialer som Biopellets tilbyr, for eksempel, trepellets, briketter og ved, blir grundig kontrollert og testet, noe som garanterer at selskapets kunder kun får effektivt brenselmateriale av høy kvalitet til oppvarming av rom. Biopellets legger stor vekt på at de solgte varer er av aller høyeste kvalitet, noe som garanterer at kunder kan være sikker på de har fått et produkt av ypperste kvalitet når man kjøper varer hos Biopellets.

Vi prioriterer å gi kundene våre brensel av høy kvalitet som er miljøvennlig, i tillegg til andre varer som er laget kun ved bruk av de nyeste trendene innen produksjonsteknologi. En av hovedutfordringene er å kunne levere et høyt volum av brensel og andre varer, samtidig som man sikrer at produktkvaliteten er i samsvar med de høyeste standarder, og at Biopellets er i stand til å levere.

Vi er sikker på at alle varene er av høyeste kvalitet, og at de kan gi kunder en hyggelig opplevelse, gjøre hverdagen enklere og fylle rom med koselig varme og renhet.

Kvalitet

Teamet vårt

Teamet vårt hos Biopellets består av folk som verdsetter alle kunder, alle blir behandlet på en individuell og personlig måte for å finne de beste løsningene.

Våre ansatte er fagfolk på området som kjenner egenskapene til trepellets, briketter, ved og andre produkter som tilbys av Biopellets og kan anbefale den beste produktkjøpsløsningen til kunden for å tilfredsstille kundens ønsker fullt ut.

Vi verdsetter langvarig samarbeid, derfor er det viktig for oss å etablere et stabilt, faglig forhold til kunden, slik at ekspertene våre over tid skal kunne innfri kundens ønsker på en effektiv måte og på kortest mulig tid.

Velger du varer fra Biopellets garanterer vi fra vår side utmerket, imøtekommende og profesjonell kundeservice.

Vi jobber for dere!
 
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47