Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Ofte stilte spørsmål

1. Hvor mye koster det å levere varene?

Leveringskostnadene beregnes individuelt og avhenger av leveringsadresse, type levering du har valgt og antall bestilte varer, men du kan se leveringskostnadene ved å legge inn en bestilling, taste inn postnummer eller velge postkontor.


2. Kan kunden komme og hente produktet selv?

Våre varer kan kun kjøpes med levering til adressen valgt av kunden.


3. Hva er forskjellen mellom pellets som tilbys?

Den naturlige og grunnleggende typen trepellets som tilbys av selskapet er laget av nåletre av høy kvalitet. Dette garanterer at disse pellets er av førsteklasses kvalitet, da det kun brukes høykvalitets ved i produksjonsprosessen.

Stalls trepellets er laget av sagflis av bartre, og kvaliteten oppfyller kravene i EN pluss A1-standarden, som garanterer høy kvalitet og bærekraft, i tillegg til å sikre varsom bruk av varmesystemet. Selskapet garanterer at alle pellets som tilbys er av høy kvalitet og laget i samsvar med de siste trendene i bransjen.


4. Hvilke betalingsmåter kan jeg bruke?

Alle varer kan betales i nettbanken, med bankkort eller ved overføring med faktura sendt fra selskapet. Hvis du har spørsmål om betalingsmåter, kan du kontakte salgsprosjektlederen din.


5. Hvordan kan jeg kjøpe flere varer enn det som tilbys i nettbutikken?

Ønsker du å kjøpe flere produkter enn mulig på nettsiden, kan du kontakte salgsprosjektleder. Salgsteamet hjelper deg med å finne de beste løsningene for enkelt og raskt kjøp og levering av varer.


6. Er det trygt å kjøpe og betale i en nettbutikk?

Betalinger i selskapets nettbutikk skjer i henhold til loven og er derfor sikre. Selskapet garanterer at kundenes personopplysninger aldri blir gitt videre til tredjeparter. Kundebetalinger behandles kun på sikre nettsteder som overholder loven. Les mer om trygg handel her!


7. Kan jeg lagre pellets og briketter ute?

Pellets og briketter kan midlertidig oppbevares utendørs i uåpnet originalemballasje.


8. Hva er briketter laget av?

Brikettene er laget av høykvalitets bjørketre uten kjemiske urenheter. Brikettene som tilbys av selskapet er laget av rent tre, som garanterer høy verdi og utmerket kvalitet. De utmerkede råvarene som brukes i brikettene sikrer at brennetiden til brikettene våre er lang nok til å holde rommet ditt koselig og varmt.


9. Hvilke ovner kan fyres med briketter?

Briketter kan brukes i alle typer fastbrenselovner, som griller, vedovner, vedovner og andre varmeovner.

Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47