Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Trygg handel

Biopellets bekrefter herved at selskapets nettbutikk overholder gjeldende lover og regler, og at kunder er garantert trygg bruk av tjenesten og trygt kjøp av varer. Biopellets varer selges til kunder på nettside www.biopellets.no.

Når man handler på nettsiden vår, kan kundene være sikre på at ingen opplysninger eller data blir overført til tredjeparter, med unntak av det som pålagt under gjeldende lovverk.

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Biopellets har sørget for at enhver kundes handleopplevelse på selskapets nettside er trygg, rask og praktisk.

Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47