Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Betaling

For å betale for varene må fylle ut et betalingsskjema. Betalingen kan foregå på to måter: Den første er å utføre betalingen med bankkort, det innebærer at du må angi kredittkort- eller debetkortinformasjon (Visa, MasterCard, Maestro) og informasjon om kjøperen. Den andre er å overføre betalingen gjennom nettbank, denne betalingen blir behandlet i kundens nettbank. For å bruke sistnevnte betalingsmåte, må kunden angi nødvendig informasjon i nettbanken for å kunne fullføre betalingen.

Biopellets bekrefter at kundens utførte betalinger via bedriftens nettsted er trygge, og at sikkerheten til kundedata garanteres. Behandlingen av betalingene finner sted over trygge nettsteder.

Biopellets tilbyr trepellets, briketter, ved, askestøvsuger, vaskesett til pelletskjele og kjemiske midler med frakt til valgt adresse.

For å utføre bestillingen må du gjøre følgende:

  1. Velg antall produkter.
  2. Angi korrekt informasjon om kjøper.
  3. Angi adresse for frakt.
  4. Angi informasjon om personen som kommer til å motta bestillingen.
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47