Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Høy kvalitet

Høy og jevn kvalitet er avgjørende, og Biopellets sikrer at alle varer som tilbys har det. For eksempel brukes kun nåletremasse og flis uten urenheter og bark i produksjonen av trepellets som tilbys av Biopellets. Trepelletsen vi tilbyr blir regelmessig testet, og kvaliteten blir kontrollert i henhold til funksjonene og standardene satt av ENplus A1. I tillegg utføres kvalitetskontroll av andre varer på høyeste nivå. Biopellets legger stor vekt på at varene som tilbys, er av høyeste kvalitet, noe som garanterer at kunder kan være sikker på de får et førsteklasses produkt når de handler hos Biopellets.

Vi prioriterer å selge kundene våre miljøvennlige trepellets, briketter og andre trevarer av høy kvalitet. En av hovedutfordringene er å kunne tilby konkurransedyktige priser, samtidig som man sikrer at produktkvaliteten er samsvar med de høyeste standardene. Dette kan Biopellets levere.

Vi er sikker på at høykvalitetsvarene vi tilbyr skal gi kundene våre en hyggelig opplevelse og gjøre hverdagen enklere.

Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47