Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.

HØYEST KVALITET TIL BESTE PRIS!

Utmerket kundeservice

Biopellets kommuniserer effektivt med sine kunder, og sikrer utmerket service i ulike steg av handleopplevelsen. Vi garanterer at alle kunder får personlig og skreddersydd tilnærming.

Kundene får støtte ikke bare i forbindelse med løsning av ulike problemstillinger, men også daglig støtte når de trenger råd om varer de vil ha. Selskapets ansatte prøver å forstå kundens ønsker så godt de kan for å kunne finne det best egnede produktet til enhver livssituasjon.

Biopellets svarer kunder på spørsmål, forslag og instruksjoner innen maksimalt 48 timer etter at vi har mottatt forespørselen din.

Den kundeorienterte holdningen til Biopellets sikrer at kundene våre er garantert raske svar når eventuelle problemer skal løses og behandles.

Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47